Teknik,
människans äldsta
överlevnadstrick

Vi tror på att teknik ska vara hjälpsam, men hålla sig i bakgrunden. Vår mission är att leverera IT som är enkel att förstå och använda.

Tack så mycket för att du läser detta.

Illustration of working cloud

Vad som är viktigt

Vi tror att en bra kund är en nöjd kund. Ursäkta klyschan, men det är så vi hoppas nå vår vision: att hjälpa våra kunder till trygga tekniklösningar som jobbar för dem så att de kan få mer gjort, enklare.

En anledning till varför vi bildade Squad var att skapa en miljö för engagerade lagspelare att utvecklas, medan vi hjälper våra kunder med IT som är enkel att förstå och använda.

Vi tror att ha rätt teknik är skillnaden mellan att prestera bättre eller kämpa i motvind. Därför går vi medvetet steget längre och är rådgivare i våra kunders beslutsfattande. Även för produkter vi inte säljer. Det är kanske inte så förvånande att de stora som de allra minsta entreprenörsdrivna bolagen ger oss förtroende att ansvara för deras IT-verksamhet.

Vi visar företag hur IT på rätt sätt är en möjliggörare — som vi säger: As IT should be. Vi har alltid trott på att hålla det enkelt, tydligt, användarvänligt och ärligt.

I 24 år har vi haft turen att förtjäna våra kunders affärer.

Hur vi hjälper dig

Att låta arbetet tala för sig själv är inte en kliché. Det är ett bevis för vår talang i allt vi gör. Det betyder att vi står bakom vårt arbete med research och erfarenhet från problem vi har definierat, löst och dokumenterat. Vi tar inga ogenomtänkta beslut. Och du kommer alltid att märka det.

Genom att kombinera vår tekniska expertis granskar vi våra kunders nuvarande IT-miljö och sätter sen en kurs för vart de vill vara. Squad är känt för att vara en trygg IT-leverantör med transparanta och enkla prismodeller.

Tillskillnad från andra IT-leverantörer har Squad ingen säljavdelning. Vi lever på goda referenser… vi vet. Lyx. Vi tror det är ett resultat av att vi i mer än 24 år konsekvent definierat vad god kundservice är. Och istället för att fokusera på att sälja har vi fokuserat på att hjälpa. En sund affärsmodell.

Och så lite detaljer…

Squad blev grundat 1998. Det startades av Thomas Bjälkenfalk som arbetet med IT-infrastruktur sedan 1994. Idag ägs och drivs det tillsammans med Jesper Strandberg och Peter Jakobsson.

Squad.

Vi är utvecklare, kockar, analytiker, filmälskare, hårdrockare, gamers, golfare, fallskärmshoppare, föräldrar och hårt arbetande konsulter.

Med så olika människor har vi ett brett perspektiv på allt vi gör. Även om vi har funnits under så lång tid känner vi att vi bara har börjat. Varför? Jobba med IT innebär att vi ständigt måste lära oss nytt, men att du slipper.

Att bry sig.

Behandla folk bra är grundläggande för hur vi gör affärer. Vi behandlar våra kunder som vi själva vill bli behandlade och vår personal som vår familj. Vårt mål är som många andra smarta företag: ha roligt, göra ett bra arbete, bry sig om de små sakerna och säga som det är.

Till din tjänst

Du kan nå Thomas Bjälkenfalk, vår VD och grundare på t.bjalkenfalk@squad.se, Jesper Strandberg, teknikchef och medägare på j.strandberg@squad.se, och Peter Jakobsson, konsultchef och medägare på p.jakobsson@squad.se

Om du bara surfar runt, hoppas du trivs. Om du vill bli kund, ser vi till att det blir så. Hur som helst — tack för att du besöker oss.

Ha en fantastisk onsdag

Thomas
Peter
Jesper

När vi inte sitter vid skärmen

Golfar
Flyger
Reser
Familj