Microsoft 365 logo
AAA-logotyp

Vilka är vi?

Välkommen till Squad – As IT should be!

Om Oss

Vi är ett Stockholmsbaserat
IT-företag

Squad blev grundat 1998. Det startades av Thomas Bjälkenfalk som arbetet med IT-infrastruktur sedan 1994. Idag ägs och drivs det tillsammans med Peter Jakobsson.

Vi är utvecklare, kockar, analytiker, filmälskare, hårdrockare, gamers, golfare, fallskärmshoppare, föräldrar och hårt arbetande konsulter.

Med så olika människor har vi ett brett perspektiv på allt vi gör. Även om vi har funnits under så lång tid känner vi att vi bara har börjat. Varför? Jobba med IT innebär att vi ständigt måste lära oss nytt, men att du slipper.

Behandla folk bra är grundläggande för hur vi gör affärer. Vi behandlar våra kunder som vi själva vill bli behandlade och vår personal som vår familj. Vårt mål är som många andra smarta företag: ha roligt, göra ett bra arbete, bry sig om de små sakerna och säga som det är.

Stapel med olika typer av yrkesgrupper
Illustration i form av ett moln som påvisar våra värdegrunder

Värdegrunder

Vi tror att en bra kund är en nöjd kund. Ursäkta klyschan, men det är så vi hoppas nå vår vision, att hjälpa våra kunder till trygga tekniklösningar som jobbar för dem så att de kan få mer gjort, enklare.

En anledning till varför vi bildade Squad var att skapa en miljö för engagerade lagspelare att utvecklas, medan vi hjälper våra kunder med IT som är enkel att förstå och använda.

Vi upplever att ha rätt teknik är skillnaden mellan att prestera bättre eller kämpa i motvind. Därför går vi medvetet steget längre och är rådgivare i våra kunders beslutsfattande, även för produkter vi inte säljer.

Det är kanske inte så förvånande att de stora som de allra minsta entreprenörsdrivna bolagen ger oss förtroende att ansvara för deras IT-verksamhet.

Vi visar företag hur IT på rätt sätt är en möjliggörare. Som vi säger  – “As IT should be”. Vi har alltid trott på att hålla det enkelt, tydligt, användarvänligt och ärligt.

I 25 år har vi haft turen att förtjäna våra kunders affärer.

Välkommen du också! 

IT-företaget Squads logo

Vi är IT-specialister som jobbat med IT i över 20 år.


Vi hjälper företag som ditt att:


  • Sänka IT-kostnader
  • Flytta tekniken från marken till molnet
  • Komma igång med Office 365 och Microsoft Azure
  • Få tillgång till experter och mycket mer


Ta del av din kostnadsfria konsultation genom att fylla i formuläret eller ring oss på 08 533 329 77.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation