Microsoft 365 logo
AAA-logotyp

Vanliga frågor och svar

Här hittar du det mesta om våra tjänster och produkter. Tveka inte att kontakta oss

Om oss och våra tjänster

Antal personer som använder IT-tjänsten och om du behöver ha en egen server. Att ha en egen server börjar bli ovanligare, men ibland finns behovet, till exempel om du har ett äldre bokföringsprogram du vill inte vill byta till en molntjänst.

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig.

Våra kunder säger att de har sänkt sina IT-kostnader, underlättat vardagen, sparat mer tid och förbättrat samarbetet med Squad som deras IT-leverantör.

Hos Squad jobbar vi efter devisen ”as IT should be”. Fasta priser, utan krångel, inga bindningstider eller otrevliga överraskningar. Tydligt och transparent.

Lite som det borde vara, kan man tycka.

Det betyder att din IT-tjänst löper månad till månad och att du kan skala upp eller ner när du behöver. Du kan också avsluta tjänsten när du vill.

Vi vill hålla dig kvar med stark kunskap, bra kundservice istället för med krångliga avtal. Det riktiga jobbet börjar ju när vi levererat och allt är igång.

Det är så vi vill bevisa för dig att vi verkligen är din IT-partner. Och då ser du oss som en förlängning av ditt företag.

Om Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business är en integrerad svit av produktivitetsverktyg och molnbaserade tjänster som är utformad för små till medelstora företag. Det kombinerar olika applikationer och tjänster för att hjälpa företag att öka sin produktivitet, förbättra kommunikationen och samarbetet samt hantera sina arbetsflöden på ett effektivt sätt. Microsoft 365 Business innehåller en rad olika komponenter som är utformade för att underlätta olika aspekter av företagsverksamheten

Microsoft Word är en kraftfull ordbehandlingsprogramvara som ingår i Microsoft 365 Business. Den används för att skapa och redigera olika typer av dokument, såsom brev, rapporter, och presentationer. Word erbjuder ett brett utbud av formateringsalternativ, mallar och samarbetsfunktioner som gör det enkelt att skapa professionella dokument.

Microsoft Excel är en kalkylprogramvara som gör det möjligt att skapa och hantera komplexa kalkylblad och datatabeller. Den är användbar för att utföra beräkningar, skapa diagram och analysera data. Excel innehåller avancerade funktioner och formler som hjälper användare att visualisera och tolka information på ett strukturerat sätt.

Microsoft PowerPoint är en presentationsprogramvara som låter användare skapa dynamiska och engagerande presentationer. Med PowerPoint kan du lägga till text, bilder, grafik och övergångseffekter för att kommunicera dina idéer effektivt. Programmet hjälper dig att utforma professionella presentationer för olika ändamål.

Microsoft Outlook är en e-postklient och personlig informationshanterare. Den används för att hantera e-postmeddelanden, schemalägga möten, hantera kontakter och uppgifter, samt organisera arbetsflöden. Outlook erbjuder också en kalenderfunktion som hjälper användare att effektivt planera och hålla koll på sina aktiviteter.

Microsoft OneNote är en digital anteckningsbok som låter användare skapa och organisera anteckningar, idéer, skisser och annan information på ett strukturerat sätt. OneNote är användbart för individuell användning eller samarbete inom team och möjliggör synkronisering mellan olika enheter för en sömlös upplevelse.

Microsoft OneDrive är en molnbaserad lagringstjänst som gör det möjligt för användare att säkert lagra, synkronisera och dela sina filer och dokument över olika enheter. Med OneDrive kan du få åtkomst till dina filer var som helst och när som helst, samtidigt som du har möjlighet att samarbeta med andra i realtid.

Microsoft Teams är en kommunikationsplattform som främjar samarbete och kommunikation inom team och organisationer. Den integrerar chatt, videokonferenser, filutbyte och samarbetsverktyg på en och samma plats.

Teams möjliggör effektivt samarbete oavsett var teammedlemmarna befinner sig.

Microsoft SharePoint är en plattform för samarbete och dokumenthantering som låter användare skapa webbplatser för att dela information och dokument med kollegor och samarbetspartners. SharePoint erbjuder funktioner som versionshantering, arbetsflöden och delad dokumentåtkomst för att underlätta samarbete och informationshantering.

Microsoft Planner är ett verktyg för att organisera och hantera arbetsuppgifter och projekt inom team. Användare kan skapa uppgifter, tilldela dem till teammedlemmar, sätta deadlines och övervaka framstegen. Planner hjälper till att hålla teamet organiserat och fokuserat på att uppnå sina mål.

Microsoft Bookings är en boknings- och schemaläggningsapplikation som används för att hantera tid för tjänster, möten och evenemang. Det är särskilt användbart för företag som erbjuder kundtjänster eller möten och vill ge kunderna möjlighet att boka sina tider enkelt online.

IT-företaget Squads logo

Vi är IT-specialister som jobbat med IT i över 20 år.


Vi hjälper företag som ditt att:


  • Sänka IT-kostnader
  • Flytta tekniken från marken till molnet
  • Komma igång med Office 365 och Microsoft Azure
  • Få tillgång till experter och mycket mer


Ta del av din kostnadsfria konsultation genom att fylla i formuläret eller ring oss på 08 533 329 77.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation