Kundberättelse

Playground Consulting, IT-bolaget som outsourca sin IT-support

Vi gjorde mycket av det jobbet själva förut, det tog tid och kraft och var personberoende. Det bästa är att fokusera på sådant som hjälper ditt företags kärnverksamhet.

Playground Consulting erbjuder tjänster inom management, arkitektur och förändringsledning inom IT. Jonas Wärn, ägare och konsultansvarig, berättar: 

“De förstod vårt behov”

Vi erbjuder konsulttjänster och stöd i kundernas förändringsresor när det gäller IT. Vi hjälper företag att optimera IT-delen.

2008 startade Jonas Wärn företaget tillsammans med Fredrik Johansson. Till en början ville företaget sköta alla interna delar på egen hand. Men för att bli mer effektiva och få ut mer av sina egna resurser tänkte de om – då uppstod ett behov av en IT-leverantör.

– Vi gjorde mycket av det jobbet själva förut, det tog tid och kraft och var personberoende. Det bästa är att fokusera på sådant som hjälper ditt företags kärnverksamhet.

Playground Consulting tog tag i problemet.

– Jag hittade Squad på nätet och tog kontakt. De var samarbetsvilliga, de förstod vårt behov och de hade en bra lösning med ett rakt och tydligt erbjudande.

avatar-jonas-warn
Jonas Wärn Ägare & Konsultansvarig

Squads molntjänster, IT-lösningar och service har sedan dess underlättat för Playground Consulting. Office 365 är en tjänst som uppskattas.

– Det är en mycket bra lösning eftersom vi har en gemensam plattform för vårt IT-stöd. Det är enkelt att hantera dokument, dela information och tjänsten är lätt att hantera från olika enheter, säger Jonas Wärn.

”Backas upp av en skicklig och snabb support”

Samarbete är ett centralt ord för företaget som är verksamma inom många olika branscher. Jonas Wärn betonar vikten av att arbeta med en mindre aktör.

– Vi vill inte köpa den tjänsten av ett stort bolag då vi själva är ganska små. Att passa ihop storleksmässigt tycker vi är en fördel. Vi vill ha en effektiv och personlig relation - de känner oss, vi känner dem. Det är enkelt och snabbt, det är enkla processer och hög effektivitet i leveranserna. Vi brukar rekommendera samma lösning vill våra egna kunder.

Teknik och driftsäkerhet är viktigt för Playground Consulting. Då krävs det att företaget backas upp av en skicklig och snabb support.

– Vi har ett "straightforward" behov som de möter på ett bra sätt. Enkelt och tydligt. Vi är ute hos våra kunder och far runt med våra bärbara datorer. Våra anställda får support direkt, datorer installeras och de sköter licenserna för Office 365 mot Microsoft och det är skönt att slippa lägga energi på sånt.

Upptäck vad Squad kan göra för dig

Använd formuläret för att komma i kontakt med en specialist och boka din kostnadsfria konsultation.