Kundberättelse

HR-företaget har blivit mer effektivt och sparat tid tack vare IT-samarbetet

Hade vi haft någon av de större IT-bolagen som leverantör hade vi inte blivit lika bra behandlade och vi hade inte varit en nöjd kund. Samarbetet med Squad är mer personligt.

Ledorden för PeopleProvide är enkelt, effektivt och engagerat. Huvudkontoret finns i Stockholm, men företaget är verksamt även i Göteborg och Malmö.

Förra IT-partnern tipsade om Squad

– Vi är ett konsultbolag som är nischat inom HR. Det handlar om avveckling och rekrytering. Det är mest fokus på att behålla och utveckla personal, säger vd:n Anna Möller. 

I dag är Squad ansvarig för PeopleProvides IT-support. Men från början hade konsultföretaget ett samarbete med ett annat IT-företag – som inte klarade av PeopleProvide. 

– Vi fick Squad på rekommendation. Vi hade en IT-byrå som hjälpte oss med vår support, men de tipsade oss om att börja jobba med Squad i stället. De ansåg att Squad kunde göra ett bättre jobb för oss än vad de kunde, de kunde inte hantera oss. Jag kan ingenting om IT-support, så för mig är det viktigt att de jag jobbar med är pedagogiska. Vi fick det vi behövde.

avatar-anna-moller
Anna Möller Vd

För Anna Möller var det även viktigt att hitta ett litet företag, så att de som kund blir prioriterad.

– Hade vi haft någon av de större IT-bolagen som leverantör hade vi inte blivit lika bra behandlade och vi hade inte varit en nöjd kund. Jag har inte provat, men jag är 95 procent säker på det. Samarbetet med Squad är mer personligt, på ett positivt sätt. Vi känner oss verkligen prioriterade när vi behöver hjälp.

"Tack vare Squad"

Konsultuppdragen pågår oftast mellan sex till arton månader. Det är viktigt att de anställda kan använda Office 365, och att datorerna har vad som krävs för att de anställda ska kunna göra sitt jobb på det sättet som förväntas.

people-provide-team

– Squad ansvarar för våra datorer och förbereder dem på ett sätt så att vi kan göra det vi ska. Vi använder Office 365 tack vare Squad. De har hjälpt oss på ett pedagogiskt sätt så att de anställda kan det som de bör kunna.

Anna Möller skulle utan tvekan rekommendera Squad till andra företag.

– Absolut. Ibland när man är i situationer där det är tidsnöd löser de problemen på ett enkelt vis. De är serviceminded och deras support är fantastisk.

Upptäck vad Squad kan göra för dig

Använd formuläret för att komma i kontakt med en specialist och boka din kostnadsfria konsultation.