Kundberättelse

Mäklarbyrå underlättar vardagen med Office 365 & SharePoint

Det är bara att lyfta på luren och de svarar efter tre signaler. Sen är personalen i din dator inom en minut och fixar problemet. När man vill ha hjälp så vill man ha det direkt, inte “under dagen”.

Innerstadsspecialisten startades 2003 av företags nuvarande vd Magnus Holmberg. Mäklarfirman har tre kontor – Södermalm, Östermalm, Kungsholmen – och totalt 25 anställda.

Hjälp när du behöver den, inte senare

– Vi är ett nischföretag som förmedlar bostadsrätter innanför tullarna, säger Kourosh Farhang, franchisetagare med kontor på Södermalm.

Ett bostadsköp kan gå fort. En bostadsaffär är både en stor investering och en livsförändring. Därför krävs det pålitliga system. 2011 började Innerstadsspecialisten samarbeta med Squad.

– Det de gör för oss är hokus-pokus. Jag minns när en av våra mäklare stod vid sin dator och skrek “datorn är hijackad”. Någon sa “ring 112”, men jag sa “ring Squad”. Mäklaren hade hamnat någonstans där någon höll på att ta sig in i datorn och skärmen blinkade, du kommer att få “betala så här mycket”. Vi ber om en lösning och de löser allt.

avatar-kourosh-farhang
Kourosh Farhang Mäklare och franchisetagare

Kort väg till beslutsfattare och snabbt till teknisk hjälp. Det var något som Innerstadsspecialisten prioriterade när de sökte en samarbetspartner.

– Squad förenklade vårt system och såg till att vi inte behövde några servrar på våra kontor. Det är bara att lyfta på luren och de svarar efter tre signaler. Sen är personalen i din dator inom en minut och fixar problemet. När man vill ha hjälp så vill man ha det direkt, inte “under dagen”.

”Arbetar mycket med SharePoint”

Kourosh Farhang berömmer även Squads företagskultur.

– Personalen som är där har varit där länge. Jag har min personliga favorit Jesper, han har varit där i fem år. Det visar att han trivs och det betyder att de tar hand om sina anställda på ett bra vis.

innerstadsspecialisten-team

Office 365 har underlättat företagets hantering av dokument, bilder och information.

– Vi arbetar mycket med SharePoint. Vi kan dela vårt material internt. Vi sparar information från olika bostadsföreningar och det är enkelt för alla mäklare att gå in i mapparna och ta fram den informationen som behövs. Vi har även fått in fler tjänster. Så fort det dyker upp något nytt som hjälper vår verksamhet är de tidiga på att hjälpa oss vara uppdaterade då de känner till vår affärsmodell.

Upptäck vad Squad kan göra för dig

Använd formuläret för att komma i kontakt med en specialist och boka din kostnadsfria konsultation.