Kundberättelse

Bättre samarbete för inredningsföretag med Squads IT-support

Vi ville inte bara ha en IT-leverantör. Vi ville ha en partner som även kunde fungera som bollplank och hjälpa oss att utvecklas digitalt
  • Evert Lindelöf

    www.lindelof.se
  • Storlek

    SMB (10-49 anställda)

  • Bransch

    Inredningsföretag

Evert Lindelöf AB är ett fristående inredningsföretag som inreder kontor och offentliga miljöer. Med 20 anställda på sitt kontor på Söder i Stockholm, sökte företaget en smidig IT-lösning och en pålitlig support.

Ett växande behov för en trygg IT-partner

Efter sex decenniers verksamhet har Lindelöf byggt upp ett gediget kunnande och en stabil kundbas. I takt med att verksamheten vuxit, blev behovet av en samordnad och tillförlitlig IT-partner allt tydligare. Monica Oscarsson är Ekonomichef på Lindelöf och har varit med och byggt upp samarbetet med Squad.

“Med den molnbaserade lösning vi har idag är det lättare och smidigare att arbeta på distans eller hemifrån. Alla kommer alltid åt alla filer och dokument, oavsett var man befinner sig eller vilken enhet man använder.”

avatar-monica-oscarsson
Monica Oscarsson Ekonomichef

“Vi ville inte bara ha en IT-leverantör. Vi ville ha en partner som även kunde fungera som bollplank och hjälpa oss att utvecklas digitalt”, säger Monika.

Tidigare anlitade Lindelöf en fristående IT-konsult som hjälpte företaget med support och konsultationer vid behov. Konsulten tog betalt per timme och vid sjukdom eller semester uppstod ibland situationen att Lindelöf inte hade tillgång någon IT-support alls.

“Det var ett sårbart upplägg och vi kände att vi behövde en stabilare lösning”.

Ökad frihet

Lindelöf abonnerar idag på Squads kompletta IT-lösning som inkluderar Office 365 licenser, AI-baserat antivirus, automatisk backup och obegränsad IT-support.

“Det är skönt att alltid ha någon att vända sig till. Squad är alltid tillgängliga och har koll på allt”, förklarar Monika.

Evert Lindelöf har en rörlig skara medarbetare som besöker kunder och behöver kunna arbeta från olika platser. Med Squads IT-lösningar har verksamheten fått en större flexibilitet och frihet att flytta upp verksamhetens kommunikation och lagring i molnet.

“Med den molnbaserade lösning vi har idag är det lättare och smidigare att arbeta på distans eller hemifrån. Alla kommer alltid åt alla filer och dokument, oavsett var man befinner sig eller vilken enhet man använder.”

Pålitlig IT-support och en överskådlig kostnad

Med Squad som IT-partner har Lindelöf nu stöd av en fullskalig organisation med både djup och bred kompetens, till ett fast månadspris.

“Förut betalade vi vår IT-konsult per timme, vilket gjorde att kostnaden varierade mycket. Med en fast månadskostnad per person har vi fått en bättre överblick och det blir mycket lättare att planera”, säger Monika.

Tidigare kunde personalen på Lindelöf ofta få vänta på hjälp när något gått snett. Men med Squad som partner är det problemet löst.

“Vi är väldigt nöjda med Squads support. Det har betytt mycket att få tillgång till deras snabba och trevliga service”.

Upptäck vad Squad kan göra för dig

Använd formuläret för att komma i kontakt med en specialist och boka din kostnadsfria konsultation.