Bra IT till ett bättre pris

Squad är den schyssta och trygga IT-leverantören som hjälper entreprenörer och småföretag att få ut mer av sin IT till fasta priser, helt utan bindningstider. Vår prissättning är enkel, tydlig och transparent. Inget onödigt krångel. Inga otrevliga överraskningar.

Priskalkylator: IT-support, pris och budget

face
mail_outline
dns
verified_user
Ditt estimerade pris 0 kr/mån
Få din offert

Beräknat pris för din IT

Ingår alltid

Du får en komplett IT-lösning med Microsoft 365-licenser, AI-baserat antivirus, automatisk backup, obegränsad IT-support, hjälp med WiFi, nätverk och mycket mer. Vi kallar det SquadLogic. Enkelt.

  • Inköp till inköpspris
  • All inclusive support
  • Tillgång till expertis
  • Inga bindningstider

Hjälpt entreprenörer och småföretag sedan 1998

Jobba smartare med Squad som IT-leverantör

Vanliga frågor och svar

Vad är en mejlanvändare?

En person utan dator som klarar sig med bara ett mejlkonto, samarbetsverktyg som chatt, lagring och så vidare. Mejlanvändare är vanligtvis fältarbetare eller externa konsulter som behöver ett konto på ditt företag.

Vad är en server?

Microsoft Azure server (molnserver) för att bland annat driva dina affärsapplikationer. I det fasta priset ingår support, löpande underhållsarbete, övervakning och backup. I många fall kan du köra flera affärsapplikationer på en server och i vissa fall bli helt serverlös.

Vad är trygghetspaketet?

Vi har samlat de mest populära säkerhetstilläggen i ett paket. När du väljer trygghetspaketet får du extra trygghet som bland annat skyddar dig mot kontokapning med tvåfaktorsautentisering, backup av molntjänster och mejltvätt för att stoppa hoten innan de når din inkorg. Med trygghetspaketet får du ett kompletterande säkerhetsskydd utöver det som redan ingår i SquadLogic och det täcker alla i lösningen, oavsett enhet. Allt för att göra det enklare och tryggare för dig.

Vad innebär inköp till inköpspris?

Vi ser till att du inte betalar något i onödan. Om du exempelvis behöver köpa in datorer till företaget letar vi bland våra distributörer och förhandlar fram det bästa priset åt dig. Du köper alltså in datorerna till inköpspris och alla eventuella rabatter förs vidare till dig. Vårt incitament är därför att alltid rekommendera det som är bäst för dig. Alltid den bästa dealen, schysst va?

Vad betyder all inclusive support?

Till skillnad mot många andra IT-leverantörer har Squad inga tillval på support. Det vill säga att hos Squad ingår allt alltid — fjärrledes som på platsen — obegränsat. Du behöver aldrig mer oroa dig för plötsliga merkostnader.

Erbjuder Squad rabatter för de allra minsta företagen?

Ja! Vi erbjuder specialpriser till företag med färre än fyra anställda. Kontakta oss och lär dig mer om vad vi kan erbjuda dig.

Fler frågor om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Hittade du inte svaret på din fråga? Kontakta Thomas Bjälkenfalk. Du når honom på t.bjalkenfalk@squad.se eller 08 533 329 77

Thomas

Squads inställning till IT-support

Att anlita en IT-leverantör kan vara en krävande uppgift. Det finns många saker som måste bli rätt. Kommer det här att hamna inom budget? Vad händer om det blir sämre än vad det är idag? Tänk om personalen blir missnöjda och klagar?

På Squad är vårt mål att samarbeta med dig och hålla nere de där IT-kostnaderna, men också säkerställa att du får tillgång till erfarenhet och expertis så att du kan få mer gjort, enklare.

Oavsett om du är en ensam entreprenör eller småföretagare vill vi prata med dig.

Vi kommer aldrig att tala över ditt huvud och förvirra dig med branschtermer. Vi förstår att kompetens inom affärs- och entreprenörsanda inte alltid går hand i hand med teknisk kompetens inom IT.

När det kommer till att hjälpa dig sätter vi bra kundservice och tydlig kommunikation i främsta ledet. Du vet den där gamla klyschan ”din framgång är vår framgång”?

Den stämmer — vi tror att partnerskap är en vinnande strategi.